Kattungar till salu

Vi har en ny kull underbara kattungar till salu som är flyttredo i mitten av augusti. De har fått en egen sida på min nya hemsida som jag håller på och migrerar denna sida till. Nedan finns enstaka bilder på dem men det finns fler bilder HÄR

THE DESIGNERS:

SE*Dear John’s Gattino Pucci – Rödspotted hane (till salu). Pucci är störst i kullen. Han spinner bara man kommer nära eller tar fram lite mat. Han är helt ljuvlig. Nyfiken, lekfull och social. Även hos veterinären spinner han och tystnar bara när han får en spruta, men spinner genast direkt efter som om inget hade hänt. Han har verkligen ett helt ljuvligt temperament.

SE*Dear John’s Coco Chatnel – Svartskölpaddstabby – hona (Såld). Coco har redan hunnit flytta till sin nya familj. Hon var vår lilla prinsessa. Hon älskade våra andra stora katter och rörde sig med en självklarhet mellan dem som om hon bestämde över dem alla. Nu beter hon sig likadant i sitt nya hem och kliver med självklarhet runt i det nya hemmet som om hon ägde det, trots att katten Idun redan hade det som sitt revir. Lycka till sötnos i ditt nya hem.

 

SE*Dear John’s Gatto Gucci – Rödtabby hane (Till salu) – Så här beskriver min dotter Lovisa Gucci: ”Han sprudlar alltid av glädje och upptåg. Han är både en mysig spinnmaskin och en liten eldboll av energi som alltid gör en glad.” Gucci var den första att svinga sig ut ur kattungehagen, och först ut i kattgården, och först upp i träden. Vilket energiknippe han är. Ändå är även han en mysig typ att ha i knät när man tittar på TV, spelar spel eller bara umgås.

SE*Dear John’s Kenzo Koneko – Bruntabby hane (Till salu) – Lovisa om Kenzo: ”Han är den sötaste lilla varelsen man har sett. Hjärtat smälter när man tittar på honom. Han älskar både att leka vilda lekar med sina syskon och att ligga och mysa i knät.” Han följer liksom sina syskon alltid med runt när man strosar runt i huset. Alltid händer väl något kul, verkar de tänka. Har man tur kommer fjädervippan fram. Annars är det nästan lika kul att jaga sopborsten, sortera tvätten, städa ur kattlådorna eller bädda sängen. Allt är spännande att vara med på.

SE*Dear John’s Stella McCatney – Svartsköldpadda – hona  (bokad)  Stella är den som städar mest efter sina syskon. Så fort någon varit på lådan är hon där och ser till att gräva över allt så att det ser rent och snyggt ut efteråt. Hon är precis som sina syskon både en livlig katt och en mysig katt som vill gosa och som är som en trasdocka i händerna. Hon är också snabb på att spinna och är en nyfiken och supersmart liten tjej som tillsammans med Coco har kommit på många klurigheter före bröderna.

 

 

Kika på kullar eller galleri om du vill se tidigare avkommor. De senaste kullarna var  Fjordkullen och Paper Moon-kullen

 

En kattunge från SE*Dear John’s är vid leverans:

  • Minst 12-14 veckor gammal
  • Registrerad med stamtavla i SVERAK
  • ID-märkt med mikro-chip
  • Vaccinerad mot kattpest och kattsnuva (2 ggr)
  • Avmaskad
  • Veterinärbesiktigad
  • Försäkrad mot dolda fel (Agria)
  • Rumsren och social – van vid barn och mycket kärlek.

Kommentarer inaktiverade.